Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elektronikus ügyintézés

2017.02.16

ugyfelkapu.jpg 

Regisztráció

Ügyfélkapus regisztrációt bármely természetes személy kezdeményezhet. A regisztrációt személyesen a regisztrációs szervnél (bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten) vagy elektronikusan indíthatja el 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában.

Aktiválás

A regisztrációt követően e-mailben kapja meg egyszerhasználatos (aktiváló) kódját. Aktiválás során meg kell adnia felhasználói nevét és új, választott jelszavát, amelynek érvényességi idejét szintén Ön állíthatja be! Az aktiválást a regisztrációt követően 5 napon belül kell elvégezni.

Belépés

Lépjen be az Ügyfélkapuba, hogy igénybe vehesse az Ügyfélkapuhoz kötött szolgáltatásokat. Ügyfélkapus jelszavát a regisztrációt követően elküldött kód aktiválása során adhatja meg.

Az Ügyfélkapu használatának feltételei

Súgó ikon

Ügyfélkapu létesítését bármely természetes személy kezdeményezheti személyesen a regisztrációs szervnél, vagy elektronikusan, amennyiben 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkezik. A regisztrációhoz meg kell adnia szabadon választott egyedi felhasználói nevét és elektronikus levélcímét (e-mail cím), mivel erre a címre kapja meg az első belépéshez szükséges egyszer használatos kódját.

Belépés után elérhető szolgáltatások

suggestion.services.helpIconText